Dagens horoskop for Fisken

 

Dagens horoskop for FiskenFiskens indre jeg:

Det er ikke altid at vi ved, hvad der gemmer sig bag et stjernetegns karaktertræk, men det er sikkert og vist, at der ud over karaktertræk også ligger et indre liv bag de karaktertræk, der definerer personen. Fisken er et meget sensitivt og åbent stjernetegn, der ikke kan lade være med at vise hvad han føler.  Men Fisken besidder en styrke, han sjældent viser.

Fiskens sarte sjæl skal beskyttes og passes på. Det ved alle mennesker, der har en Fisk i deres familie. Fisken er meget sårbar og bliver dybt forundret over, at andre konstant træder ham over tæerne. Hvad Fisken ofte glemmer er, at det ikke er med vilje. Fiskens store styrke ligger i, at selvom han nemt bryder sammen over hvad andre byder ham, eller den ondskab der generelt er i verden, så finder han altid vej opad igen.

Ligeså trist Fisken kan være over verdens ondskab, lige så lykkelig og glad kan han være, når han er opslugt at noget spændende. Er Fisken lykkeligt forelsket, så er verden næsten lige så skøn, som han går og drømmer om at den skal være.

Stjernetegnet så helst verden som en Disneyfilm, og han føler ofte at verden er helt forkert skruet sammen, netop fordi den ikke er det.

Fisken følger med flokken. Altid. Ikke fordi han ikke selv har egne idéer, men fordi det passer ham allerbedst at gøre andre tilfredse. Det gør ham ret så populær blandt vennerne, der i øvrigt altid kan regne med Fiskens hjælp, hvis de er i nød.

Mange tror, at Fisken er naiv på grund af hans holdninger og følsomhed, men tro ikke Fisken er dum. Han er godt begavet og et meget kunstnerisk og kreativt menneske.

For Fisken ville livet blive mere rosenrødt, hvis han kunne lære at andre ikke sårer ham med vilje. Hvis han kan indse, at hans egen sensitivitet spænder ben for hans lykke, så kunne det være, han endelig fandt den.