Dagens horoskop for Jomfruen

 

Dagens horoskop for JomfruenJomfruens indre jeg:

Jomfruen er kendt for at være perfektionist til fingerspidserne, og hun kan uden tvivl gå både familie og kolleger på nerverne med sin insisteren på, at ting kan gøres bedre. Men vidste du, at der ligger mere bag hendes perfektionisme, end man lige skulle tro?

Jomfruen er dygtig og velanset på sin arbejdsplads, netop fordi hun er så god til at spotte detaljen. Hun ved præcis hvordan tingene skal gøres, og hun har ingen problemer med at rette på sine kolleger, hvis hun ikke synes deres arbejde er tilfredsstillende. Faren ved at være så opsat på at alt skal være så korrekt som muligt er, at Jomfruen hurtigt risikerer at blive upopulær.

Det hele bunder i Jomfruens egen selvkritik. Hun er hård ved sig selv og er klart sin egen værste kritiker. Jomfruen har overbevist sig selv om, at hvis hun ikke er perfekt på alle områder, på alle tidspunkter, så er hun en fuldkommen fiasko. Det er et minefelt for stjernetegnet, for lader hun bare lidt af sine opgaver køre på lavt blus, så overvældes hun af dårlig samvittighed og en angst for, at hun bare ikke er god nok.

Jomfruen er god til at holde folk på afstand - selv dem der regnes for de nære venner, bliver sjældent lukket ind i Jomfruens hemmelige indre. Men hun er derimod god til at give af sig selv til alle, der har behov for det. Selvom hun giver af et godt hjerte, så har hun brug for at vide, at hun er værdsat. Det er lidt på samme måde som med Jomfruens perfektionisme, hun skal vide, at det hun yder er det bedste.

Jomfruen kan lære at perfektionisme ikke er nødvendig inden for alle livets områder og at det ikke er et billede af, om hun er god nok eller ej. Det tager tid at ændre Jomfruens opfattelse af sig selv, men det er nødvendigt, så hun på nogle områder kan slappe af.