Dagens horoskop for Krebsen

 

Dagens horoskop for KrebsenKrebsens indre jeg:

Krebsens stjernetegn fortæller meget om hvordan Krebsen reagerer, men Krebsens indre jeg, og det helt særlige af hans sind, som han kun viser de allernærmeste, er helt anderledes end hvad man lige skulle tro.

Krebsen udstråler stor styrke og stort overskud; han er altid rolig og holder hovedet koldt i situationer hvor han er presset – tror vi. I virkeligheden er Krebsen utroligt usikker inde i. Hans selvtillid kan ligge på et meget lille sted, selvom han tit puster sig op, så andre tror, han har styr på det hele.

Han føler ofte, at han ikke kan slå til – og det gælder både på arbejdspladsen og i forhold til de personlige relationer. Krebsen er overbevist om, at alle andre er meget dygtigere end ham, og at han er den eneste fiasko. Samtidig er Krebsen en indre sortseer. Selvom han kan virke optimistisk, så tænker hans indre altid på det allerværste, der kan ske.

Der er ingen tvivl om, at Krebsen er underlagt sine følelsers vold. Hans humør svinger i forhold til hvordan hans partner eller kolleger på jobbet er over for ham, og han kan bliver utrolig glad eller voldsomt ked af det, hvis han hører en sang i radioen, der minder ham om noget, eller hvis han lugter til en parfume, der bærer minder med sig.

Selvom Krebsen lader sig overvælde af følelser, så besidder han alligevel en indre styrke, der bevirker at selvom noget gør ham urolig eller deprimeret, så fortsætter han alligevel med det han skal. Og du skal ikke tro, du kan træde en Krebs under fode. Det kan godt være, han er et følsomt gemyt, men han siger, hvad han mener og kan også godt slå i bordet, hvis han møder uretfærdighed.

Den skønne og sensitive Krebs, vil kunne nyde godt af at finde et sted med ro, hvor han kan meditere og finde ind til den indre tryghed og glæde, som han besidder. Han kan lære, at andres humør ikke har noget med ham at gøre, og at han ikke behøver at tage alverdens problemer på sine skuldre.