Dagens horoskop for Tyren

 

 

Dagens horoskop for TyrenTyrens indre jeg:

Når man læser Tyrens stjernetegn, får man en masse at vide om stjernetegnets generelle karaktertræk og adfærdsmønstre. Men hvad rører der sig i virkeligheden inde i Tyrens indre?

Ro og stabilitet er nogle af de vigtigste ting i Tyrens liv. Uden faste holdepunkter bliver Tyren nervøs og utilpas. Stjernetegnet har brug for at føle, der er kontrol over tingene – ikke nødvendigvis at han selv har kontrol eller ansvar over hvordan tingene udvikler sig, men at han ved, at der bliver taget hånd om tingene, og at der ikke sker uforudsete hændelser.

Det kan være svært at være Tyr, i en verden der udvikler sig hurtigt.  Det ukendte gør Tyren nervøs, og han kan simpelthen trække sig fra både arrangementer og sociale forhold, hvis tingene bliver for uklare og dermed utrygge.

Tyrens forkærlighed for at erhverve sig smukke ting er ikke kun udelukkende materiel. Han har samme følelser, når det gælder kærlighed og de nære relationer, og holder godt fast i både kæreste og dybe venskaber.

De nære forhold er altafgørende for Tyren, på samme måde som vigtigheden af trygge rammer er altafgørende. Han har et kæmpe behov for at omgive sig med mennesker, der passer på ham, og som han véd, er der for ham i tykt og tyndt. Tyren har det ikke optimalt, hvis han ikke er i et trygt og romantisk forhold, og han vil kæmpe hårdt for at sørge for, hans forhold er roligt og udramatisk. 

Tyren har brug for at lære, hvordan han griber det ukendte an, og hvordan han undgår at føle sig utryg ved de mindste forandringer.  Der er ingen tvivl om, at Tyren går glip af mange spændende ting, fordi han bliver nervøs. Hvad forhold angår, skal der ikke meget til før Tyren føler sig trådt over tæerne, og det er essentielt for Tyren at lære, at andre mennesker stadig vil være der for ham, også efter et skænderi eller uenighed om noget.