Dagens horoskop for Vædderen

 

Dagens horoskop for VædderenVædderens indre jeg:

Stjernetegnet har en masse styrker og svagheder som du kan læse om, men Vædderens indre jeg og tanker, er ikke altid noget, der kommer til udtryk og bliver tit holdt fra dem, der kun kender Vædderen perifert.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Vædderen gerne vil være den der bestemmer. Vædderen har brug for at have ansvaret ikke bare for sit eget liv, men også for projekter både inden og uden for arbejdspladsen. At være underlagt andres kontrol gør Vædderen urolig og frustreret.

Vædderens pres på sig selv, er stærkere end presset der kommer fra andre. Han vil nå sine mål og kæmper indædt for dem og er samtidig et menneske, der er fyldt med usikkerhed, tvivl på sig selv og i det hele taget nervøsitet. Vædderen udstråler styrke og kontrol, men den indre Vædder er bange for ikke at kunne klare alt det, han skal og kan ligge søvnløs over, hvordan han skal klare hverdagen. Hvis han kan sig bort fra sin angst, så ved han inderst inde, at der ikke er noget, han ikke kan klare.

Som det energiske menneske Vædderen er, har han svært ved at indordne sig under daglige rutiner. Når dagen bliver kedelig, så bliver Vædderen frustreret. Han kan ikke klare at kede sig og vil for evigt være på jagt efter nye og spændende oplevelser. Det indebærer også at Vædderen tit får nye venner, som måske ikke er længerevarende, men kun lige bruges til at opfylde nogle af Vædderens ønsker om spænding – det kan være i form af nye aktiviteter, kurser eller rejser.

Vædderen har brug for at lære at finde roen i sig selv og at finde ud af, hvordan han ser ting til døren, uden at kede sig. Han gør klog i at lære at kanalisere sin energi ud på projekter, for eksempel i hjemmet, frem for at skulle kaste sig ud i nye oplevelser, der både koster personligt og økonomisk.