Dagens horoskop for Vandmanden

 

Dagens horoskop for VandmandenVandmandens indre jeg:

Vandmanden er et helt særligt med menneske med store idealer. Han omgiver sig helst med mennesker, der har samme holdninger og idealer, som han selv har. Han er kunstnerisk og nyder at leve en bohemetilværelse. Men vidste du, at Vandmanden faktisk er meget sky og generet? Det er den del, der er hans indre jeg, som ikke mange får at se.

Vandmanden kan godt lide at stille spørgsmålstegn ved alting. Det kan være irriterende at være modtager af det konstante Hvorfor, eller Hvordan, som Vandmanden kommer med, men Vandmanden gør det for at lære mere. Han vil gerne vide, hvad der rører sig i folk. Han spørger, fordi han gerne vil nå ind til essensen af andre mennesker og i sidste ende til sig selv.

Der er ikke noget Vandmanden hellere vil end at leve i verden fuld af ro, tryghed og kærlighed. Det er hans ideal for verden. Da han ikke kan få alle til at opføre sig, efter hans egene idealer, så kæmper han indædt for retfærdighed i verden.

Vandmandens stærke holdninger om at man skal opføre sig ordentligt, betyder også at de mennesker han omgiver sig med, bliver modtagere af hans omsorg og opmærksom. Han ser det gode i mennesker, når de har bevist deres værd, og han elsker helhjertet. Desværre er det her hans skyhed og generthed kommer ind.

For selv om Vandmanden selv har stærke idealer og høj selvtillid, så tvivler han ofte på andres oprigtighed. Han bliver bekymret for, om hans venner og partnere nu også kan lide ham, sådan rigtigt. Han kan godt trække sig tilbage og se tiden an, for at se om et venskab nu også udvikler sig på en ligeværdig måde.

Han vil gerne give, men ikke uden at være sikker på, at han også får igen. Det er ikke af egoistiske årsager, men simpelthen fordi han er bange for, at blive såret.

Vandmanden bliver et lykkeligere menneske, hvis han lærer ikke at tage alting så tungt. Hvis han lærer at livet ikke altid skal være seriøst. Han bør også udvikle en lidt større tillid til andre mennesker.