Månedshoroskop

MånedskalenderNu kan du læse dit månedshoroskop på Krydsord.dk. Horoskoperne bliver opdateret hver måned, så du hele tiden kan læse det nyeste. I listen til højre for teksten her ser du månedshoroskoperne for alle de tolv stjernetegn.

Alle horoskoperne kommer fra Horoskoper.net, som venligst har udlånt dem til os. De er skrevet af den dygtige astrolog Adrian Duncan, der udover at være kendt fra tv også har uddannet mange astrologer igennem årene.

 

Find dit månedshoroskop her

Månedshoroskop for VædderenMånedshoroskop for TyrenMånedshoroskop for TvillingenMånedshoroskop for krebsenMånedshoroskop for løvenMånedshoroskop for JomfruenMånedshoroskop for VægtenMånedshoroskop for SkorpionenMånedshoroskop for SkyttenMånedshoroskop for StenbukkenMånedshoroskop for VandmandenMånedshoroskop for Fisken

 

Månedshoroskop på Krydsord.dk

Et månedshoroskop kan give dig en bred og brugbar viden om, hvad der kan opstå af muligheder for dig i den kommende måned.

Horoskopet viser dig hvordan planeterne har indflydelse på dit stjernetegn, og hvilken indvirkning det har på dit liv. Måske er det planeten Venus, der bevæger sig ind i dit stjernetegn og åbner op for muligheden for at finde kærligheden. Eller måske er det Jupiter, der bringer held med sig, der bevæger sig ind i dit stjernetegn. Det betyder ikke nødvendigvis, at du vil vinde i Lotto, men kan betyde at du har heldet med dig i bestemte situationer. Måske gennemfører du et projekt på arbejdet rigtig godt, eller du har held med nogle samtaler, du normalt ville finde svære.

Horoskoper kan ikke forudsige fremtiden, men kan vise os vejen til fremtiden. Vi kan lære, hvordan vi selv former vores liv, for at opnå de ting vi gerne vil i livet. Horoskopet kan bruges som en guide til vores selvudvikling.

Månedshoroskopet er en generel betragtning af stjernetegnene. Det vil sige, at når du læser horoskopet for dit stjernetegn, så gælder det også for alle andre mennesker i verden, der er født i det samme stjernetegn som dig. Det betyder selvfølgelig at det ikke er særlig personligt. Alligevel kan du finde ud af, hvilke strømninger der bevæger sig inden for dit stjernetegn.

Er det kærlighed, lykke eller selvudvikling, der er på vej i dit liv?

 

Få lagt et personligt horoskop af Adrian Duncan

 

Det personlige horoskop

Vil du gerne have noget mere personligt, du kan bruge som en guide i gennem livet, så kan du få lagt et personligt horoskop hos Horoskoper.net. Det er deres erfarne astrologer, som laver horoskoperne. Sammen med horoskopet får du en udførlig vejledning i, hvad astrologen har fundet i dit horoskop. Ting, der kun handler om dig.

Du kan bruge horoskopet til at lære dig selv bedre at kende, og til at udvikle dig som menneske.  Det er også muligt at få lagt et parhoroskop, hvis du og din partner har lyst til at vide mere om, hvordan I påvirker hinanden og hvilke reaktionsmønstre I som par,  bringer frem i hinanden.