Stjernetegn Stenbukken

Stenbukken

Dato 22. dec til 20. jan
Element Jord
Kvalitet Kardinal
Styrende planet Saturn

 

Stenbukkens styrende planet er Saturn, der står disciplin, men også forandringer. Det går helt i tråd med Stenbukkens overblik over enhver situation, det er gældende for både den kvindelige og den mandlige Stenbuk. Stjernetegnet er den fødte organisator og har et klart, analytisk blik på hvordan man løser problemer.

Hvad forandringer angår, så er det noget stjernetegnet tager i stiv arm. Alt bliver set praktisk an og flytninger mv. kaster Stenbukken sig ud i, med stor iver. Besvær og problemer betragtes udelukkende som opgaver der skal løses på bedste og mest praktiske vis.

På arbejdspladsen er stenbukken en vellidt medarbejder. Udover at være hårdtarbejdende, så er Stenbukken også arbejdspladsens problemknuser. Med sit analytiske øje og et evigt overblik over de fleste opgaver har Stenbukken kollegernes respekt. Stenbukken er en fremragende researcher og journaliseringsekspert.

Stenbukken er et meget loyalt menneske, og har en rolig udstråling, der virker tillidsvækkende på dem omkring ham. Jord-elementet kendetegner stjernetegn, der er praktiske og stabil – karaktertræk, der netop er meget fremtrædende hos Stenbukken.

Langt de fleste venskaber, som Stenbukken opbygger varer ofte livet ud, og det er ikke udelukkende på grund af Stenbukkens loyalitet, men ligeså meget fordi Stenbukken er vellidt for sin praktiske måde at håndtere livet på. Det er sjældent følelserne tager over og han har ikke lyst til at tale om følelser, mest af alt fordi det gør livet for ”rodet” for Stenbukken. I samme ånd kan stjernetegnet have tendens til at holde sine tanker og følelser for sig selv og åbner først op, når det trækkes ud af ham eller hende.

Stenbukken har det allerbedst, når livet følger en ganske bestemt snor. Både den kvindelige og den mandlige Stenbuk vil helst have stabilitet og tryghed i livet. 

 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Stenbukken

 

--> Ugehoroskop for Stenbukken -> Månedshoroskop for Stenbukken --> Årshoroskop for Stenbukken

Læs mere om stjernetegnene