Stjernetegn Tyren

 

Dato 21. april til 21. maj
Element Jord
Kvalitet Fast
Styrende planet Venus

 

Den stærke tyr er udholdende ikke alene fysisk men også på det mentale plan. Tyren er stædig og kan være irriterende at debattere med, fordi han eller hun er ret så ufleksibel. Til gengæld er tyren super ansvarsbevidst og alvorlig.

Tyrens styrende planet er Venus, der er planteten for kærlighed og lyst, og det er også planeten for skønhed. Tyren har en forkærlighed for alt hvad der er smukt, og vil gerne eje ting, han finder smukke. Han elsker at have et hjem, der er pænt indrettet, og det betyder noget for Tyren, at hans hjem er pyntet med de smukke ting, han selv har indkøbt. Han er stolt af at vise sine materielle goder frem, både fordi han elsker smukke ting, men også fordi det giver ham en følelse af at han har opnået noget godt.

Hos tyren er følelserne godt gemt af vejen, og det er først når tyren føler sig meget tryg, at han eller hun har lyst til at dele sine følelser med andre. For Tyren er stabilitet og ro essentielle aspekter af et godt liv, og uden dem kan han ikke leve. Han han bliver ganske enkelt stresset og urolig når der er for meget tumult i livet. Hvis han oplever drama i parforholdet, lukker han i som en østers. Han håndterer konflikter dårligt og har brug for en partner, der er selv er stabil og rolig.

Hjemlig hygge er det bedste han ved, og at tilbringe en aften derhjemme med sin familie gør Tyren lykkelig.

Stjernetegnets jord-element giver Tyren de solide og praktiske anlæg. Han er stabil og et menneske, du kan regne med. Familie og nære venner mærker ofte Tyrens hjælpsomhed og opopfrelse. 

På arbejdspladsen er Tyren også det solide element. Han er en loyal og stabil medarbejder, der har en høj arbejdsmoral. Han arbejder hårdt og målrettet og enhver virksomhed bør værdsætte Tyrens indsats. 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Tyren

 

 

 

--> Ugehoroskop for Tyren --> Årshoroskop for Tyren

 

Læs mere om stjernetegnene