Stjernetegn Vædderen

Stjernetegn Vædderen - alt du skal vide om Vædderen

Dato: 21. marts til den 20. april
Element: Ild
Kvalitet: Kardinal
Styrende planet: Mars

 

Vædderen har en stærk vilje, og vil gerne bestemme i alle aspekter af livet. Både på jobbet og hjemme. Planeten Mars sørger for at selvtilliden er stærk, men Vædderen forventer også meget af sig selv, og der skal ikke særlig mange nederlag til, for at selvtilliden lider et knæk. Vædderen kan til tider fremstå arrogant og bedrevidende, men det er mest for at booste sin selvtilid, at han puster sig op.

Vædderen er en god og loyal ven, der er god til at pleje de nære relationer. Han har tit venner helt tilbage fra barndommen. Det giver en tryg base i livet. Vædderens sprudlende energi og udadvendte facon gør det let for Vædderen at danne nye venskaber. Men det er familien og de gamle relationer, der får hans opmærkosmhed og omsorg.

Den lidenskabelige vædder er også super romantisk anlagt. Men når det kommer til kærligheden, så er han ikke naiv. Han er ligefrem og forventer at hans partner også er ligefrem på samme måde. Han vil hellere såres af ærlighed end blive ført bag lyset.

Både den mandlige og den kvindelige Vædder er eventyrlystne og utålmodige efter nye oplevelser. Der er et behov for, at der skal ske noget, eller i det mindste være udsigt til det. Vædderen finder hele tiden nye projekter at kaste sig ud i. Om det er en ferie der skal planlægges, eller han vil have malet hele huset, er ikke så vigtigt, bare han gå og planlægge. 

Kardinaltegnet kendetegner en iværksætter. Sammenholdt med det høje energiniveau som ild-elementet bibringer til Vædderens personlighed er det ikke sjældent at man ser Vædderen bag nye projekter, eller kaste sig ud i at starte eget firma.

 

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Vædderen

--> Ugehoroskop for Vædderen --> Månedshoroskop for Vædderen --> Årshoroskop for Vædderen

 

Læs mere om stjernetegnene