Stjernetegn Vægten

Vægten

Dato 24. sep til 23. okt
Element Luft
Kvalitet Kardinal
Styrende planet Venus

 

Sensualitet spiller en stor rolle hos vægten og det i livet som helhed, ikke bare i soveværelset. Vægten holder meget af at være sammen med andre mennesker, og er i det hele taget ret nem at være sammen med. Vægten råber ikke op, og er ikke vild med at debattere, med mindre det handler om en sag, der står vægten nært.

Alt i alt er Vægten utrolig diplomatisk, en force han ofte bruger på sit arbejde. Han er vellidt af kolleger og arbejder hårdt. Hvis Vægten føler sig trådt over tæerne, uanset om det er på job eller derhjemme, og hvis hans diplomatiske side ikke kan redde trådene ud, så bliver Vægten vred. Det er en vrede og en frustration, der ikke bare går over, og Vægten er kendt for at bære nag. Får han derimod en undskyldning, så er alt godt igen.

Stjernetegnet er påvirket er flere elementer. Blandt andet Luft-elementet, der bibringer stjernetegnet sin fornuftige tilgang til tingene og sin gode evne til at kommunikere. Venus er planeten for kærlighed og lyst, men også skønhed inden for alle genrer.

Disse ting bidrager til at stjernetegnet er et roligt, fornuftigt menneske, der på sin helt egen måde, nyder livets goder. Han elsker alt hvad der er smukt, og det gør sig gældende både inden for kunstens verden men også inden for musikkens. Vægten kan ikke leve uden musik i sit liv og nyder at danse.

Vægten er kærlig og lever helst et liv med en fast partner ved sin side, og med nære familierelationer. Han har behov for tryghed, og er selv et solidt fundament for den tryghed, han er med til at skabe i sin egen familie.

 

Dagshoroskop: Stjernetegn Vægten

 

 

-> Ugehoroskop for Vægten --> Månedshoroskop for Vægten   > Årshoroskop for Vægten

 

Læs mere om stjernetegnene