Ugehoroskop for Skytten

 

Ugehoroskop for skyttenOptimisme er et af dine allerbedste træk og er da også noget af det første, andre lægger mærke til ved dig. Du er evigt livlig og glad og du spreder god stemning, hvor du er. Du er humoristisk og det er noget andre kan lide ved dig. Du har en evne til at løfte stemningen, når andre er triste eller alt for alvorlige.

Du ser altid glasset som halvt fuldt, og er der grund til at nogen er nedtrykte, så er du den første til at vende det til noget positivt.

Du fokuserer på hvor lys deres fremtid vil blive, fremfor hvad der gør dem triste i dag.
Skal dine venner flytte, så er du den første der melder dig til at hjælpe. Det gælder faktisk på alle områder, om det er familie, venner, naboen eller jobbet, der har brug for en hjælpende hånd, så er du altid villig til at være med.

Du er på ingen måde arbejdssky, og du betragter det ikke som en byrde, at skulle hjælpe andre. For dig er det det mest naturlige i verden, og af samme årsag er du utrolig vellidt blandt både kolleger og venner. De ved, de kan regne med dig altid og det skaber gode venskaber.

En gang i mellem kunne du godt være mere påpasselig med, hvad du siger. Du er ærligheden selv, og selvom det er værdsat af mange, så bør du lære at veje dine ord lidt bedre. I stedet for bare at buse ud med dit budskab og dermed risikere at genere nogle af de mere fintfølende mennesker i din omgangskreds, kan du lære at vælge dine ord med omhu.

Du virker kølig på mange. Din humor, glæde og evne til at feje problemerne af bordet bevirker, at andre ser dig som et menneske, hvor de dybere følelser ikke rigtig får lov at få plads til at fylde. Dine allernærmeste venner ved, hvad du indeholder af dybde, men arbejdskolleger og den mere periferie omgangskreds opfatter dig tit som overfladisk og fjollet.