Ugehoroskop for Tvillingen

 

Tvillingen - UgehoroskopSom Tvilling er du både ultra-charmerende og udadvendt, og det er sammen med dit gode humør og glade væsen med til at gøre dit utrolig populær og vellidt. Du er altid klar til at sludre og for det mest, er du i højt humør. Du er en ekstremt god kommunikator og beundres for din evne til at formulere dig, samtidig elsker du at tale, og det skaber hurtigt venskaber med nye mennesker, du møder på din vej.

Dine venner ved, at de altid kan regne med dig. Du stiller op til hvad som helst for at hjælpe andre, der har brug for det. Det er helt almindeligt, at Tvillingen med alderen lærer at sige ”nej” til at altid at hjælpe. Det gør dig dog ikke mindre populær. 

Bag facaden kan du være lidt af en sortseer. Nogle gange har du et enormt overskud til at klare de problemer livet byder på, og andre gange bliver du komplet opgivende og nedtrykt. Du kræver en stærk partner, eller meget nære venner, der kan støtte dig, når du ryger ned i et af dine huller.

Tvillingen kan nogle gange være ret så flyvsk, og du har tendens til at skifte mening. Dit temperament kan være voldsomt, men det er kun de allernærmeste, der ved det. Du holder denne side af dig selv godt skjult for andre, der som oftest tror, at du bare er blid som en engel og sjov at være sammen med.

Hvis tingene ikke udvikler sig som du forventer det, så bliver du vred. Til tider kan du blive helt hysterisk. Du er skarp i mælet og sarkastisk, når noget går dig i mod. Du sårer folk uden tanke for, hvad det gør ved dem, blot fordi du bliver utilfreds. Andre kan opfatte dig som arrogant og hysterisk, når de oplever den skarpe side af dig.