Ugehoroskop for Tyren

 

Tyrens UgehoroskopTyren er altid vellidt.  Rolighed og stabilitet, som er to af de meget fremtrædende træk hos Tyren, skaber interesser og venskaber som holder. Folk ved, at de altid kan regne med dig, for du holder ikke alene altid hvad du lover, du er der også altid for dem, hvis de har brug for dig. Du er dén, andre opsøger for at få gode råd, mest af alt fordi du er så rolig og sjældent lader dine beslutninger være påvirkede af følelser.

I forhold til penge er du yderst fornuftig, og det er noget andre lægger mærke til, og også beder dig om at rådgive dem omkring. I det hele taget er du meget fornuftig, også selv om du er et menneske, der føler meget og som føler både jalousi og vrede, så skubber du følelserne væk, når det er nødvendigt.

Du holder meget af smukke ting og af at have et flot og indbydende hjem, og derfor er det naturligt, at du anerkendes for din gode smag. Også på dette punkt, er der andre, der gerne vil have din hjælp, når de sner din gode smag inden for indretning eller påklædning.

Du er ekstremt stædig og du nægter pure at anerkende at andre kan have ret, og det er et af de punkter, hvor Tyren går folk på nerverne. Har du først truffet en beslutning, så kan intet ændre den.

Du er et meget følsomt væsen, og bliver meget let såret. Det er en af de ting, andre ikke opdager, fordi du altid virker så rolig og organiseret. De tror ikke, at du lader dig påvirke af dine følelser, men i stedet at du er rimeligt hårdhudet. Det kan være en stor hjælp for dig, hvis du lærer at vise andre lidt af din følsomhed, så de bedre kan se det hele nuancerede menneske, som Tyren i virkeligheden er.