Ugehoroskop for Vandmanden

 

Ugehoroskop for VandmandenDer er ingen tvivl om at, du er en ener. At andre betragter dig som excentrisk og til tider underlig, gør dig absolut intet, og det er mest fordi, du slet ikke bekymrer dig om, hvordan andre opfatter dig.
Du er ligeglad, for du har brug for at være dig – den ægte dig – og hvis andre har et problem med dét, så er det netop kun deres problem.

At være så sikker på, at du er helt rigtig, som du er, giver dig en kæmpe frihed, som de fleste andre stjernetegn ikke har. De fleste er tyngede af enten bekymringer om udseende, korrekt opførsel, om andre kan lide dem, eller af lavt selvværd.

De problemer har du heldigvis slet ikke, og det gør livet meget lettere. Tværtimod kræver du noget, af de mennesker, du omgiver dig med. Du gider ikke mennesker uden indhold, der kun er overflade.

Da du selv er et ægte menneske, forlanger du også ægte mennesker omkring dig. Hvad dine venner foretager sig og hvilke stillinger de har, betyder intet for dig. Har de deres meningers mod, og er de ordentlig og moralske mennesker, så er de velkomne ind i din inderste kreds.

Om det er dyrevelfærd, menneskerettigheder eller fattigdom du kæmper for/mod, så giver du alt hvad du har i dig. Du hader uretfærdighed i verden, og er det nogen du kender, der rammes af problemer, så er du første mand på pletten til at hjælpe.

Du brænder for de mærkesager, der har plads i dit hjerte, og drager dine venner ind i sagerne også, så I sammen kan yde mere.  Du er samtidig enormt stædig, og giver ikke op.

Andre kan opfatte dig som kold og fjern, men det er ganske enkelt fordi du ikke spilder din tid på mennesker, der endnu ikke har vundet en værdig plads i din omgangskreds.